Brinova förvärvar Kontorsfastigheter i Karlskrona för 75 Mkr

2016-01-26 bulletpoint for separating date from list of categories Pressmeddelande

Featured Image

Brinova förvärvar två kontorsfastigheter i Karlskrona, Lindblad 10 & 24 och väljer att etablera sig i regionen. Inköpspriset uppgår till 75 mkr och säljare är Kungsleden.

”Brinova avser att expandera på tillväxtorter i Sydsverige såväl vad avser bostäder, samhällsfastigheter som kommersiella lokaler. Fastigheterna passar väl in i Brinovas bestånd och blir starten på ett långsiktigt engagemang i Karlskrona där vi ser stora utvecklingsmöjligheter på sikt. Det är två välskötta fastigheter med bra hyresgäster och vår avsikt är att etablera oss i regionen.” säger VD Magnus Blomsterberg i en kommentar.

Fastigheterna Lindblad 10 & 24 har en total uthyrningsbar area om 8 700 kvm och ligger belägna på Trossö i centrala Karlskrona. Brinova tillträder fastigheterna den 15:e februari.

Brinovas affärsidé är att skapa hög avkastning genom att erbjuda marknaden attraktiva och prisvärda bostäder och lokaler såväl för offentlig sektor som för näringslivet i övrigt. Värden skapas genom selektiva förvärv, aktiva förvaltningar och väl avvägda försäljningar.

För mer information vänligen kontakta:
Magnus Blomsterberg, VD Brinova Fastigheter AB
Telefon 0709-294951

Fler nyheter