Felanmälan lokal

Skicka in din felanmälan nedan

Här kan du göra en felanmälan dygnet runt för ärende som gäller den lokal du hyr av oss. Vi besvarar inkomna felanmälningar inom två arbetsdagar.

Vid akuta ärenden, gå istället in på kontaktsidan för ditt enhetskontor och ring det jour- eller vaktbolag som står under ”akutnummer”.

 

*” anger obligatoriska fält

Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max filstorlek: 128 MB.

Brinova Fastigheter AB samlar in och behandlar bl.a. personuppgifter i form av ditt namn, din e-postadress och annan information som du frivilligt delar med dig av i e-postmeddelanden som du skickar till oss.

När vi får ett e-postmeddelande från dig kommer vi att göra en bedömning kring om vi har någon anledning och rättslig grund för att fortsätta att behandla de mottagna personuppgifterna. I den omfattning sådan anledning eller rättslig grund saknas kommer vi att radera dina personuppgifter som togs emot via e-postmeddelandet.

Mer information om vår behandling av dina personuppgifter finner du i vår personuppgiftspolicy https://brinova.se/personuppgiftspolicy. Din integritet är viktig för oss och vi vill att du alltid ska kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss.