Brinova Fastigheter AB uppför en padelhall i Kristianstad.

2020-10-01 bulletpoint for separating date from list of categories Pressmeddelande

Ett 10-årigt hyresavtal har tecknats med Padel of Sweden för en padelhall med fyra banor. Det kommer att skapa ytterligare mervärde och attraktion i vårt fastighetsområde Björkhem i Kristianstad, som till största delen består av offentliga kontor och vård.

Området Björkhem, där Brinova har 35 000 kvm uthyrningsbar yta, är beläget strax utanför Kristianstads citykärna i nära anslutning till Kristianstads centralsjukhus. Det har ett strategiskt läge vid infarten till Kristianstad nära väg E22.  Området domineras av offentliga, kommunala samt regionala hyresgäster och präglas av verksamhet inom samhällsservice, vård samt friskvård. Förutom Kristianstad kommun och Region Skåne, har bland annat Trafikverket, Transportstyrelsen, Migrationsverket, Feelgood och Capio valt att lägga sin verksamhet här.

Per Johansson, VD Brinova kommenterar:

”Vi är glada över att kunna öka områdets attraktion med att även kunna erbjuda möjlighet till padelspel.”

Pierre Skoog, VD Padel och Sweden kommenterar:

”Vi på Padel of Sweden tycker det ska bli väldigt kul att etablera oss i härliga Kristianstad tillsammans med Brinova. Det kommer bli en högkvalitativ anläggning med WPT underlag från Unisport, toppkvalitet på banor och bra belysning samt genomtänkt akustik och trivsamma miljöer att vistas i.

Vi kommer erbjuda en grym spelupplevelse och hoppas att alla kommer trivas hos oss.”

För ytterligare information, vänligen kontakta:

VD Per Johansson, telefon +46 (0) 70-817 13 63, epost: per.johansson@brinova.se eller,

VVD, CFO Malin Rosén, telefon +46 (0) 70-929 49 52, epost: malin.rosen@brinova.se

Projektutvecklingschef Stina Trimark, telefon +46 (0) 70-929 49 54, epost: stina.trimark@brinova.se

Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige. Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka. Fastighetsbeståndet om cirka 245 000 kvadratmeter har ett marknadsvärde på cirka 4,6 miljarder kronor. Värden skapas genom selektiva förvärv, effektiv fastighetsutveckling och en aktiv förvaltning. Ett starkt kassaflöde möjliggör en fortsatt tillväxt av bolaget. Brinovas B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Huvudkontoret finns i Helsingborg. För mer information: www.brinova.se

Fler nyheter