Brinova erhåller Årets hederspris i Landskrona stad

2019-04-04 bulletpoint for separating date from list of categories Pressmeddelande

Featured Image

I samband med årets näringslivsgala den 30 mars på Örenäs slott delade Landskrona stad ut Årets hederspris till Brinova.

Motiveringen löd:

”Årets hederspris går till Brinova Fastigheter AB som har ett stort engagemang för stadskärnans utveckling och visat mod genom att satsa på Landskrona och därmed bidragit till att fler vill investera i staden”.

VD Per Johansson kommenterar:

-Vi är stolta att få erhålla Årets hederspris, och få uppmärksamhet för vårt arbete med att skapa ett levande centrum, där attraktiva bostäder samsas med utökad samhällsservice. Vi ser effekten av våra ansträngningar genom att merparten av vårt bestånd är fullt uthyrt, och fortsätter;

-Vi är glada, som ledande fastighetsutvecklare i Landskrona att se den positiva utvecklingen av staden, där fler och fler vill arbeta och bo.”

För ytterligare information, vänligen kontakta:

VD Per Johansson, telefon +46 (0) 70-817 13 63, epost:  eller,

Regionchef Väst Andreas Lund, telefon +46 (0) 70-929 49 56, epost: 

För mer information: www.brinova.se

Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige. Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka. Fastighetsbeståndet per 2018-12-31 om cirka 218 000 kvadratmeter har ett marknadsvärde på cirka 3,8 miljarder kronor. Värden skapas genom selektiva förvärv, effektiv fastighetsutveckling och en aktiv förvaltning. Ett starkt kassaflöde möjliggör en fortsatt tillväxt av bolaget. Brinovas B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Huvudkontoret finns i Helsingborg. För mer information: www.brinova.se

Fler nyheter