Brinova är ett av Sveriges mest jämställda börsbolag

2019-10-07 bulletpoint for separating date from list of categories Nyheter

Idag publicerades Allbrights årliga granskning av jämställdheten inom Sveriges börsnoterade bolag. Brinova placerade sig på Allbrights gröna börslista, där de jämställda bolagen listas.

Allbright rankar varje år börsbolagen från bäst till sämst på att befordra kvinnor till ledningsgruppen. De jämställda bolagen listas på Allbrights gröna börslista. Läs mer i Allbrights rapport: http://allbright.se/allbrightrapporten

– Det gläder mig att fastighetsbranschen blir första branschen att uppnå jämställda ledningsgrupper och jag är otroligt stolt över att Brinova placerar sig på Allbrights gröna lista, säger Per Johansson VD för Brinova och fortsätter:

– Vi fortsätter vårt arbete med att skapa en inkluderande och öppen arbetsmiljö där respekt för varje person är fokus. Ett fokus som innebär att vi vill ta vara på alla talanger, oavsett kön, ålder eller bakgrund.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

VD Per Johansson, telefon +46 (0) 70-817 13 63, epost: per.johansson@brinova.se eller,

vVD Malin Rosén, telefon +46 (0) 709-29 49 52, epost: malin.rosen@brinova.se.

För mer information: www.brinova.se.

Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige. Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka. Fastighetsbeståndet om cirka 225 000 kvadratmeter har ett marknadsvärde på drygt 4 miljarder kronor. Värden skapas genom selektiva förvärv, effektiv fastighetsutveckling och en aktiv förvaltning. Ett starkt kassaflöde möjliggör en fortsatt tillväxt av bolaget. Brinovas B-aktie noterad på Nasdaq Stockholm och handlas på Small Cap-listan. Huvudkontoret finns i Helsingborg. 

Fler nyheter