Tillsammans bidrar vi till en mer hållbar värld – det kan börja med din hyresavi

2020-09-14 bulletpoint for separating date from list of categories Nyheter

På Brinova arbetar vi ständigt med att förbättra vårt hållbarhetsarbete. En del i det är att minska förbrukningen av råmaterial – till exempel papper. Varje år skickar vi drygt 12- 13 000 A4 blad, exklusive kuvert, till våra hyresgäster med information och betalningsavier.
Vi gör nu en satsning på att informera om våra papperslösa betalningsalternativ. Vill du ändå ha brev från oss, så får du självklart även det i framtiden. Om du inte gör någonting, så kommer du att fortsätta att få post från oss.

Följande alternativ erbjuder vi dig, istället för post:

E-faktura är vårt absolut bästa alternativ för dig som både vill göra en insats för miljön.Du ansluter dig till e-faktura enklast genom att i din internetbank söka upp ”Brinova Fastigheter” och välja att ansluta dig. Vi får anmälan nästkommande dag och skickar direkt dina avier du redan fått till din internetbank. När du ser avierna på din internetbank kan du slänga de pappersavier du redan har fått.
 

Autogiro är vårt näst bästa alternativ för dig som vill göra en insats för miljön.

Med Autogiro dras pengarna från ditt konto per automatik och du får inga pappersavier hemskickade till dig. Dock kommer avier hem till dig när hyran har förändrats för din vetskap, men dessa ska inte betalas mot utan de kommer att dras som vanligt när du har autogiro.
Du ansluter dig enkelt genom att fylla i den blankett som nu skickas ut med din nästkommande avi.

Blanketten kan sedan postas till oss på adressen nedan:

Brinova Fastigheter AB
Stortorget 9
252 20 Helsingborg

Du kan även lämna in blanketten till uthyrare/lokalkontor.

Att få din hyresavi och information över e-post är vårt tredje bästa alternativ för dig som vill göra en insats för miljön. Du kan få dina avier direkt till din e-post, en fördel för miljön, men tänk på att en e-post ofta blir full av reklam och annat vilket gör att dina hyresavier kan försvinna i mängden. Vi vill rekommendera alternativ 1 eller 2.

Hör gärna av dig om du har några frågor!

Med vänliga hälsningar,

Brinova Fastigheter AB
010-2071230

Fler nyheter