Stengodsvägen 133Malmö

Butik

Fastighetsbeskrivning

Lokal på ca 224 kvm med stora möjligheter för hyresgästen att påverka dess utformning. Lokalen har fönster ut mot torget och har tidigare inrymt ett apotek som numera ligger ut mot parkeringen. Lokalen har ett varumottag, stort personalutrymme inkl. omklädningsrum.

Företag i närheten: Coop, Apoteket, Fitness24seven m.fl.

Bara ett ordentligt stenkast bort från Oxie-centrum ligger tågstationen som på 15 minuter tar dig till Malmö. Likväl är resan från Malmö till Oxie densamma. E65:an som tar dig till Oxie, snabbt och enkelt från både Malmö och Svedala, gör Oxie till en förträfflig handelsplats geografiskt. Goda bussförbindelser till och från de mindre orterna runt Oxie ökar också Oxie-centrums attraktionskraft.

All tänkbar service i lokalens närhet - I och runt Oxie-centrum finner du flera stora och mindre butiker. Allmännyttig service såsom bibliotek och apotek mm finns också i området nära lokalen. I Oxie-centrum finns även ett par välrenommerade matställen.

Perfekt lokal inne i Oxie-centrum som passar många olika verksamheter

Stor lokal på ca 224 kvm med stora möjligheter för hyresgästen att påverka dess utformning. Lokalen har fönster ut mot torget och har tidigare inrymt ett apotek som numera ligger ut mot parkeringen. Lokalen har separat port för varumottagning med praktist parkering för speditör precis utanför. Tillsammans med stort personalutrymme, omklädningsrum och kök öppnar lokalens utformning upp för många olika typer av affärsmöjligheter -butik eller kontor. Lokalen skulle även kunna fungera som nån form av föreningslokal. Ytterligare 100kvm lokalyta går att hyra i direkt anslutning till lokalen. Önskas större skyltfönster ut mot torget går det med all sannolikhet att förändra efter önskemål. Endast fantasin sätter gränser för vad som går att göra med lokalen.

Fakta

Beteckning

Stengodsvägen 133, Malmö

Kommun

Malmö

Område

Oxie

Storlek

224 kvm

Lokalnummer

71511305

Adress

Stengodsvägen 133

Lokaltyp

Butik

Byggår (renovår)

1980

Parkering

Väldigt goda parkeringsmöjligheter/garage.

Kontaktpersoner

Sandra Gussander

Förvaltare

Plats

Kontaktpersoner

Fler lokaler