Stengodsvägen 121Malmö

Fastighetsbeskrivning

OMGIVNING/NATUR: Företag i närheten: Coop, Apoteket, Fitness24seven m.fl. NÄRSERVICE: All tänkbar service i lokalens närhet - I och runt Oxie-centrum finner du flera stora och mindre butiker. Allmännyttig service såsom bibliotek och apotek mm finns också i området nära lokalen. I Oxie-centrum finns även ett par välrenommerade matställen.

Bara ett ordentligt stenkast bort från Oxie-centrum ligger tågstationen som på 15 minuter tar dig till Malmö. Likväl är resan från Malmö till Oxie densamma. E65:an som tar dig till Oxie, snabbt och enkelt från både Malmö och Svedala, gör Oxie till en förträfflig handelsplats geografiskt. Goda bussförbindelser till och från de mindre orterna runt Oxie ökar också Oxie-centrums attraktionskraft.

En trevlig lokal med flera möjligheter som både butik eller samlingslokal. Bara ett stenkast från torget. I lokalen finns ett stort utrymme med stora fönster ut mot vändzon samt mot gångstråk som leder till torget. Ett mindre rum som skulle kunna fungera som t.ex förråd. Köket är utrustat med kokplatta och mindre kyl samt en matplats. Intill finns toalett samt utrymme för tvättmaskin och förvaring.

Fakta

Beteckning

Stengodsvägen 121, Malmö

Kommun

Malmö

Område

Oxie

Storlek

119 kvm

Lokalnummer

71511310

Adress

Stengodsvägen 121

Kontaktpersoner

Sandra Gussander

Förvaltare

Kontaktpersoner

Fler lokaler