SvedalaSvedala Värby 61:589

Hyresrätt

Fastighetsbeskrivning

I våra fastigheter på Torggatan 22-34 som är byggda 2012 till 2018 finns det 82 hyresrätter – från 1 rum och kök på 44 kvm till 4 rum och kök på 99,5 kvm. Bostäderna är ljusa och bekväma, med antingen balkong eller uteplats. Det stora utbudet ger utrymme för en sund och trivsam mångfald och en valfrihet där du kan hitta din bostad, både nu och längre fram i livet.
Bostäderna fördelas längs centrums sträckning i omsorgsfullt planerade punkt- och lamellhus på mellan 4–5 våningar. Byggnaderna närmast torget inrymmer även butikslokaler i markplan. Bostäderna är energismarta och uppförda i samklang med miljön. Samtliga hyreslägenheter är välutrustade, bland annat har de egen tvättmöjlighet och är förberedda för diskmaskin samt utrustade med det allra modernaste inom trådlöst bredband, TV och telefoni. Inredningen är i smakfullt, diskreta material av hög kvalitet.

På adress Torggatan 22 finns 22 välplanerade hyresrätter som hyrs ut som trygghetsboende och är vikta för hushåll där minst en person fyllt sjuttio. Samtliga lägenheter är tvårummare på 55 eller 64 kvm. Om du vill har du i fastigheten möjlighet att besöka boendets gemensamma mötesplats ”Juvelen” på plan 2. Här finns utrymme för både spontant umgänge och löpande aktiviteter. Svedala kommuns värdinnetjänst bemannar lokalen och de finns på plats för dig 4 timmar per dag, årets alla dagar. Det arrangeras högläsning, filmvisning, sittgympa, bingo, frågesport och mycket, mycket mer. Ni som bor här är själva med och kan påverka vilka aktiviteter som ska arrangeras. Vid speciella högtider brukar det bli extra festligt i lokalen! Via Svedala Kommuns matdistribution finns möjlighet att beställa ett mål mat om dagen och varför då inte äta den här, tillsammans med dina grannar, vid ett vackert dukat bord. Notera att denna typ av boende inte har någon vårdpersonal på plats, men givetvis kan du koppla kommunens gängse tjänster såsom hemtjänst, trygghetslarm etc. till ditt boende. Bostadsanpassning, utöver det som nämnts ovan, utförs via kommunens bostadsanpassningsenhet. Alltså precis som om du hade bott i en av våra vanliga hyresrätter.

I Bara centrum finns ett stort och varierat serviceutbud med stor livsmedelsbutik, apotek, bibliotek och restaurang mm. Med gångavstånd når du även boulebanor, lekplats, skolor, förskolor, folktandvård, vårdcentral, utomhusbad och mycket mer. Strax intill hittar du den flexibla multisport- och aktivitetshallen Kuben och bredvid även ett betongparadis för skateboardåkare i alla åldrar. Inom I Bara bor du med närhet till storslagna naturupplevelser och i nära anslutning till både knutpunkter och infrastruktur.

Med bil har du Malmös hela utbud inom räckhåll på 10 minuter. Du tar dig till Lund på 20 minuter och till både Sturup och Kastrup på under halvtimmen. Inom en timme hittar du till Österlens alla utflyktsmål eller de täta strövområdena i centrala och norra Skåne. Allt du behöver i vardagen når du till fots eller enkelt på cykel. Det går buss till och från omgivande orter.

Fakta

Beteckning

Svedala Värby 61:589

Kommun

Svedala

Område

Bara

Adress

Torggatan 22, 24, 26, 28, 32, 34

Fastighetstyp

Hyresrätt

Byggår

2012-2018

Kontaktpersoner

Christina Kullenberg

Uthyrare-och förvaltningsadministratör

Sandra Gussander

Förvaltare

Plats

Kontaktpersoner

Fler fastigheter