StaffanstorpHjärup 4:306

Hyresrätt

Fastighetsbeskrivning

På fint läge i Hjärup ligger fastigheten Hjärup 4:306 som stod klar för inflyttning under slutet av 2023. Fastigheten består utav en huskropp om totalt 2006 kvm fördelat på 34 lägenheter i storlekarna 2-3 RoK, 49-76 kvm. 4 våningsplan med loftgångar. Varje lägenhet har ett separat förråd intill bostaden, hiss finns från markplan och en mindre gemensam nnergård med miljöhus, cykelställ och förråd för barnvagnar och rollatorer. Till fastigheten finns fiber, hyresgästen tecknar internet via Sydantenn.

Lägenheterna är ljusa med tilltalande interiör. Samtliga rum har parkettgolv, bad/toalett med kakel och klinker. Ljusa väggar och vita luckor i köken. Varje ensklild lägenhtet är utrustad med tvättmaskin och tortumlare samt diskmaskin. Väl tilltagna balkonger och uteplats på markplan med fritt läge mot Hjärups park.

Läget i Hjärup är mycket trevligt med sitt fria läge och lugna omgivning. Hjärups park har motionsspår, lekplats, utegym och hundhägn. Skolor, förskolor, vårdcentral, service och livsmedel finns i närheten. Kommunikationer med tåg och buss inom en knapp kilometers avstånd.

Solceller finns installerade och 28 parkeringsplatser varav 6 st med laddstolpe för elbil.

Med fina Hjärups Park utanför fönstret får man en lugn och skön omgivning och utsikt från sin balkong eller uteplats

Ett par hundra meter bort finns Stora Coop samt ett apotek.

Fakta

Beteckning

Staffanstorp, Hjärup 4:306

Kommun

Staffanstorp

Adress

Parkallén 32-34

Fastighetstyp

Hyresrätt

Byggår

2023

Kontaktpersoner

Christina Kullenberg

Uthyrare-och förvaltningsadministratör

Sandra Gussander

Förvaltare

Plats

Kontaktpersoner

Fler fastigheter