KävlingeTrehörningen 15

Hyresrätt

Fastighetsbeskrivning

Nyproduktion i centrala Kävlinge med några minuters gångavstånd till tåg- och busstation och affärer. På fastigheten finns ett 3 våningshus och ett 9 våningshus som färdigställdes november 2018. Bostadsfastigheten består av två huskroppar med en gemensam innergård och takterrass på 9 våningshuset. Trehörningens 46 lägenheter är fördelade på 34 lägenheter i 9 våningshuset och 12 lägenheter i 3 våningshuset. Det finns 2-4 rum och kök så är fördelade på 50,9-111,5 kvm. Samtliga lägenheter har uteplatser eller balkong.

Interiören är tilltalande med parkettgolv, kakel och klinker i hall och badrum. Samtliga lägenheter har tvättmaskin, torktumlare, ugn och häll, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin och inbyggnadsugn med varmluft.

Gemensamt miljörum ligger på innergården och i källaren finns det 25 st garageplatser samt förråd till varje lägenhet. Grönyta på innergården samt cykelparkeringar. Vatten och värme ingår i hyran.
Den tekniska standarden är hög med bland annat fibernät och tv. Hiss finns.

I Kävlinge kommun finns många intressanta och värdefulla natur- och strövområden som är värda ett besök. Några av dessa områden är Järavallen, Lackalängaravinen, Lödde ängar och Stenbocks vallar.

Gångavstånd till tågstation och buss.

Kävlinge har ett stort serviceutbud som vårdcentral, butiker, affärer, bibliotek och badhus

Fakta

Beteckning

Kävlinge, Trehörningen 15

Kommun

Kävlinge

Område

Centrum

Adress

Unionsgatan 3

Fastighetstyp

Hyresrätt

Byggår

2018

Kontaktpersoner

Matilda Hansson

Uthyrare

Kristina Stefansdotter

Förvaltare

Plats

Kontaktpersoner

Fler fastigheter