EslövSädesärlan 3

Hyresrätt

Fastighetsbeskrivning

Centralt i Eslöv, med några minuters gångavstånd till tåg- och busstation och affärer, ligger fastigheten Sädesärlan, som stod klar kring årsskiftet 2015/2016. Fastigheten består av fyra slutna huskroppar med en gemensam helt insynsskyddad innergård. Sädesärlans 95 lägenheter är fördelade på mellan 1,5 till 4 rum och kök. Samtliga lägenheter har entrébalkonger eller uteplatser in mot gården. På den indragna femte våningen finns åtta lägenheter med större terrasser.

Interiören är tilltalande med parkettgolv, kakel och klinker i hall och badrum. Samtliga lägenheter har tvättmaskin, torktumlare och mikrovågsugn. De större lägenheterna har dessutom diskmaskin och inbyggnadsugn med varmluft.

Gemensamt miljörum och barnvagnsrum ligger på plan ett och en gemensam större tvättstuga (med torkskåp, mangel med mera) ligger på plan fem.

Den tekniska standarden är hög med bland annat fibernät med 1 000 Mbits hastighet och Tripple-play (IP-telefoni, TV och bredband i ett) via Connect TV. Även låssystemet till byggnadens entréer är digitaliserade och sköts via ett nuddis/taggsystem och porttelefonen är kopplad till hem- eller mobiltelefonen.

På innergård finns en mindre lekplats, grönyta och sittgrupp samt rikligt med cykelparkeringar. Skola, vårdcentral, bowlinghall och butiker inom 5-10 min gång.

Kort gångavstånd till buss-och tågstation.

.

Fakta

Beteckning

Eslöv, Sädesärlan 3

Kommun

Eslöv

Område

Centrum

Adress

Kvarngränd 2-4, Lars Otterstedts Väg 1-3

Fastighetstyp

Hyresrätt

Kontaktpersoner

Jessica Hall Galbe

Uthyrare

Henric Nordstedt

Förvaltare

Plats

Kontaktpersoner

Fler fastigheter