EslövPiggvaren 4

Hyresrätt

Fastighetsbeskrivning

Med endast tio minuters promenad från centrala Eslöv ligger detta barnvänliga område, byggt mellan1966-1969. Området består av 20 stycken 3-våningshus med sammanlagt 360 lägenheter och fördelade på 1 till 4 rok. Lägenheterna har en bra planlösning med stora kök, där alla 3:or och 4:or har både badrum och WC. Samtliga bostäder har balkong eller uteplats. Vissa 3:or och alla 2:or och 4:or i området ligger en våning upp. Tvättstuga och förråd finns i källarplan. Här finns mycket grönska och mysiga innergårdar.

Området ligger med närhet till natur och strövområden. Här bor många barn och det är nära till dagis och skola. Lekplats finns på varje gård och mitt i bostadsområdet finns gemensam stor aktivitetsplats med fotbolls- och basketplan, boulebana, naturhinderbana för stora och små, nergrävda studsmattor och mycket annat roligt att aktivera sig med. Vill du bara sitta och njuta så finns där bra sittplatser. Området har även en gemensam hyresgästlokal att hyra.

Berga ligger nära buss- och tågstation, med bra pendlingsmöjligheter. Stadsbussen, som går tre gånger i timmen, stiger du på i anslutning till området. Gångavstånd till mataffär och nya köpcentrat Flygstaden. Här finns stora COOP, gym, Dollar Store och Jysk.

Fakta

Beteckning

Eslöv, Piggvaren 4

Kommun

Eslöv

Område

Berga

Adress

Bergavägen 1-15 , Vålarödsvägen 2-8, Fiskaregatan 2-16

Fastighetstyp

Hyresrätt

Kontaktpersoner

Jessica Hall Galbe

Uthyrare-och Förvaltningsadministratör

Carita Helenius Johansson

Uthyrare- och förvaltningsadministratör

Plats

Kontaktpersoner

Jessica Hall Galbe

Uthyrare-och Förvaltningsadministratör

Carita Helenius Johansson

Uthyrare- och förvaltningsadministratör

Fler fastigheter