BjuvKvadraten 1

Hyresrätt

Fastighetsbeskrivning

Centralt i Bjuv ligger fastigheten Kvadraten 1. Fastigheten består av två 4 våningshus med totalt 28 lägenheter som är fördelade på mellan 1 till 3 rum och kök. Samtliga lägenheter har balkonger eller uteplats. På våning 4 finns fyra stora lägenheter om 3 rum och kök med takterrass samt balkong.

Interiören är tilltalande med parkettgolv, kakel och klinker i hall och badrum. Samtliga lägenheter har diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Förråd är belagt i lägenheten.

Gemensamt miljörum finns på innergården och 1 p-plats till varje lägenhet som ingår i hyran.

I hyran ingår vatten och värme , hushållsel bekostas av hyresgästen.
Återvinningsaggregat för ventilationen finns i Lägenheterna och driften för denna belastas Hyresgästens egen förbrukning.

Fibernät/TV finns att tillgå i lägenheterna och tecknas av hyresgästen.

Fastigheten ligger centralt belägen med närhet till parken där det finns en stor skatepark, lekplats för barnen samt ett stort utegym. Närhet till den gemytliga sk."Tivoliparken" med anor från 20-talet och bara en liten bit bort ligger Söderåsens nationalpark med sin vackra natur och milslånga vandringsleder. Närhet till samhällsservice såsom tandvård , vårdcentral ,BVC , bibliotek, kommunhus , fritidsgård ,utomhus simbassänger.

Gångavstånd till buss och tågstation

Mataffär , blomsterbutiker, konditori, pizzerior , systembolag, frisörer, klädesbutiker mm.

Fakta

Beteckning

Bjuv, Kvadraten 1

Kommun

Bjuv

Område

Centrum

Adress

Industrigatan 23 A-B

Fastighetstyp

Hyresrätt

Byggår

2019

Kontaktpersoner

Ann-Sofie Nilsson

Uthyrare

Linda Semborg

Förvaltare

Plats

Kontaktpersoner

Fler fastigheter